OM MYSEARCH

Hvad er MySearch?

MySearch er en ny måde at tilgå internettet på, hvor du får det bedste fra hele internettet samlet. Hvad enten du har behov for at søge efter noget specifik, lede efter noget eller bare slå tiden ihjel, så er MySearch det bedste sted at starte.

Du bør også sætte MySearch.dk til din startside. Du kan nemlig tilføje egne links, så med ét klik kan tilgå dine favoritwebsites og spare tusindvis af tasteklik hver år.

Alt dette er ikke bare gratis. Du får faktisk kontakt andel i glæderne. 50% af reklame- og bannerindtægterne fra MySearch.dk ryger direkte tilbage til brugerne (kræver du er oprettet som bruger).

Du kan selv følge med i indtægterne under menupunktet, "Din side". Pengene der skydes tilbage til brugerne skydes tilbage i klumper af 5.000 kr., som fordeles via lodtrækning. Det gør at flest muligt får en beløb som for alvor kan mærkes og der ikke spildes tid på ligegyldig administration af klatudbetalinger af småbeløb.

Brug Mysearch.dk som din startsiden og få andel i reklameindtægterne fra DIT internetforbrug .

Vidste du at
Du bruger sikkert Facebook hver dag, ikke? Facebook og Google har flyttet flere milliarder ud af landet, idet de ikke betaler moms eller skat af de mange penge, som danske firmaer lægger hver dag hos disse 2 medier. I gamle dage sad TV, radio og print på størstedelen af budgettet. Idag kanaliseres pengene ud af landet via skattefinter, som "the double google backdoor", hvor skattely og frihandelsaftaler mellem lande udnyttes til at skabe ulig konkurrencefordele. Instagram ejes nu af Facebook og Youtube af Google, så samtidig sidder de på så meget data om brugerne, at de kan udnytte dette og tjene endnu flere penge på deres reklamer. 

Nu tager MySearch kampen om sammen med dig. Ved at bruge MySearch, så får du nemlig selv fingrende i de penge som MySearch genererer. Brug MySearch til alle dine søgninger, som startside og til at købe alle dine gaver. Bannerpenge og klikhonorarer fra vores samarbejdspartnere kanaliseres tilbage til MySearchbrugerne. Som bruger eller medejer kan du få direkte indflydelse på danske arbejdspladser og styrke velfærden, hvis vi løfter i flok. Og få en ekstra lommepenge i ny og næ. #spredordet #dinstartside


 
Bhk Web Seers