Rabatkoder

Søger du en rabatkode til et køb du er i gang med? Vi har samlet en lang række rabatkoder på de førende danske webshops. Rabatkoder kan giver dig flere fordele. Der er de rabatkoder som giver dig en gratis ydelse, som fx fri fragt. Så er der rabatkoder som giver dig en give-away, fx et sæt strømper gratis med.

De rabatkoder som oftest bruges er procent-rabatkoder, som giver dig fx 10 % i rabat. De kan faktisk gå helt op til 100%. Rabatten kan have tilknyttet særlige vilkår, som du altid skal være opmærksom på. Det kan være at den kun virker til bestemte kunder, fx nye kunder eller at rabatten kun give i form af credit til næste køb.

Den sidste slags rabatkoder er lidt mere sjælden. Den giver en fixed rabat, fx 100 kr. i rabat.

Man kalder på dansk også rabatkuponer for kuponkoder. På engelsk bruges begrebet vouchers, som dækker over det samme. 

Bemærk at nogle rabatkoder har en udløbsdato. Vi har lavet vores hjemmeside, således at hvis en rabatkode er udløbet, så sender vi dig automatisk videre til kundens hjemmeside på den meste relevante side. Fx har Retnemt et tilbud som automatisk gælder for nye kunder – i dette tilfælde ville vi linke til en underside, der beskriver dette tilbud. På den måde, så kan vi give dig den bedste service.

Rabatkoder har været lidt et udskældt barn. I starten af e-handelsæraen var der sågar nogle der mente det var skadeligt for salget, da man ville føle sig snydt, hvis man ikke havde en kode. Men nu har vi danskere vist vænnet os til det. Mange gør dog også det at de lige forsøger at google efter en rabatkode, for at se om der skulle være en der lå og flød et sted.

Har du benyttet rabatkoder før, så er du formentlig bekendt med at de ikke altid virker. Webshoppenes systemer håndterer ikke altid rabatkoderne lige godt. Fx så sker det til at rabatten ikke slår igennem. Eller at den ikke fremgår på kvitteringen. Det kan også blive noget forbandet bøvl, hvis du skal bytte eller returnere. Eller hvis du skal lave en delvis returnering. Forbered dig på en par lange samtaler med kundeservice. Og så skal du være opmærksom på at de primært virker for kreditkort køb. Vær påpasselig med bindinger, abonnementer eller MobilePay.

Når det er sagt er der masser af penge at spare ved at bruge de rabatkoder der findes. Og vi vil glædelig hjælpe dig i gang med det. 
Bhk Web Seers