MySearch-søgning

DINE LINKS

Your Links
TILFØJ SELV LINKS
BLIV BRUGER

OM MYSEARCH

Du bruger sikkert Facebook hver dag, ikke? Facebook og Google har flyttet flere milliarder ud af landet, idet de ikke betaler moms eller skat af de mange penge, som danske firmaer lægger hver dag hos disse 2 medier. I gamle dage sad TV, radio og print på størstedelen af budgettet. Idag kanaliseres pengene ud af landet via skattefinter, som "the double google backdoor", hvor skattely og frihandelsaftaler mellem lande udnyttes til at skabe ulig konkurrencefordele. Instagram ejers nu af Facebook og Youtube af Google, så samtidig sidder de på så meget data om brugerne, at de kan udnytte dette og tjene endnu flere penge på deres reklamer. 

Nu tager MySearch kampen om sammen med dig. Ved at bruge MySearch, så får du nemlig selv fingrende i de penge som MySearch genererer. Brug MySearch til alle dine søgninger, som startside og til at købe alle dine gaver. Bannerpenge og klikhonorarer fra vores samarbejdspartnere kanaliseres tilbage til MySearch-brugerne. Som bruger eller medejer kan du få direkte indflydelse på danske arbejdspladser og styrke velfærden, hvis vi løfter i flok. Og få en ekstra lommepenge i ny og næ. #spredordet #dinstartside

STORE STEN OG KALORIEBOMBER

FORBRUGERTRENDS / MEGATRENDS

FORBRUGERTRENDS / MEGATRENDS


Positive nyheder

 

FULD FART PÅ BÆREDYGTIG TRANSPORT

Fra FN, hele lande og byer til flyselskaber og dækproducenter: Nu skal transport være miljøvenlig og sikker, det er nemlig forudsætningen for, at vi kan løse klimaproblemet og skabe bedre levevilkår.

FN’s generalsekretær, Ban Ki-moon, går snart af sin post. Hans sidste globale konference som chef for verdensorganisationen har netop fundet sted i Turkmenistan og var af en særlig historisk grad: Nemlig FN’s første konference om bæredygtig transport. Her skrev over 50 lande under på at støtte en renere og grønnere transport både lokalt og globalt.

Der er i den grad brug for handling. Transport på verdensplan er i dag årsag til godt en fjerdedel af udledninger af drivhusgasser. Et tal, der står til at stige eksplosivt frem til 2050, hvis vi ikke sætter ind. Læg dertil 1,25 millioner årlige dødsfald i vejulykker, hvoraf 90 procent sker i udviklingslande. Og så er vi endnu ikke kommet til luftforureningen, der tager over tre millioner liv med sig om året.

 

Du kan læse hele historien her

4 APPS DER SNART TOPPER HITLISTERNER

1.

Wordbrain - App'en er gratis her >
Hi-speed Wordfeud - Basta

2.

Akinator - Prøv Akinator gratis online >
Akinator er en avatar, som kan gætte hvem du tænker på. Den er skræmmende god til at ramme rigtig.

3.

AutoRap - Se hvordan den virker her >
Sig en sætning og den trylles om til en Rap-sang.

4.

Wordbrain 2 - Du kan køre den her >
Vi køber take-out. Vi dropper køkkenet i hverdagene. Køb den ffør din natob.

MYSEARCH ER DATASIKKERHED


MySearch indeholder ingen personfølsomme data, men vi tilstræber at have et høj sikkerhedsniveau. Vi opbevarer jeres data bag høj sikkerhed og leverer ikke jeres stamdata til 3. part.

Vores fortrolighedspolitik er simpel: Vi indsamler kun essentielle oplysninger får din brugeroplevelse og deler aldrig nogle af dine personlige oplysninger.

Vi sporer dig ikke uanset browser eller styresystem. Andre søgemaskiner sporer dine søgninger, selv når du er i privat browsing-tilstand. Vi spore dig ALDRIG - Basta!

STORE STEN OG KALORIEBOMBER
Bhk Web Seers